Despre Travel Jobs Recruitment

Viziunea noastra este aceea de a oferi în permanență asistență profesională la mare valoare și de a încuraja oamenii să-și urmeze visurile.
Scopul principal
De a ramane o agenție internațională de recrutare competitivă, furnizor de resurse umane profesionale pentru Ocean & River Cruises.
Filozofia noastră
Este de a oferi cei mai buni angajați care vor îmbrățișa din toată inima spiritul de echipă și dedicația catre excelenta și vor asigura o activitate fără probleme pe navele partenerilor noștri. Serviciile pe care le oferim sunt implementate cu cel mai înalt grad de profesionalism, urmărite cu atenție și comunicarea strânsă cu candidații noștri pentru a confirma că standardele partenerilor noștri sunt îndeplinite.


Motto
“Determination Today leads to Success Tomorrow.”

De ce noi?

Consultanta de
ultima generatie

Suntem o agenție dinamică de recrutare, construită de foști membri ai echipajului, menită să facă diferența.

Suport complet
pentru candidati

Oferim servicii proiectate și construite pentru dvs. de la schițele inițiale până la obiectivul final.

 

Consultanta in
alegerea unui job

Oamenii sunt foarte complecsi. Păstrăm lucrurile simple, prin urmare, potrivim candidații noștri cu locuri de muncă care se potrivesc scopurilor, abilităților și obiectivelor lor.

 

Suport pentru
planificare si organizare

Asistăm candidații noștri pentru a avea sprijin complet pentru facilitățile de călătorie.

 

Consultanta
Suport clienti

O importanță egală pentru candidați și parteneri, deoarece știm că ambele părți ale puzzle-ului trebuie să se potrivească.

 

Consultanta flexibila
pentru parteneri

Abordarea noastră de parteneriat este ghidată de încredere, transparență, respect și performanță, pentru a ne asigura că adăugăm o valoare maximă pe termen lung înțelegând pe deplin afacerea dvs.

 

Cauti jobul visurilor tale?